Ponudba svetovanja za pare, ki se soočajo z različnimi zdravstvenimi težavami, s težavami v spolnosti ali pa bi samo želeli svoj odnos, medsebojno intimnost in spolnost dvigniti na višji nivo,  se med seboj bolj povezati, boljše in zavestno komunicirati ter na sploh celostno poskrbeti za svoje telesno in duševno zdravje v sproščenem in varnem ambientu. 

Svetovalca, izkušena psihoterapevtka in specialist za industrijo za odrasle, bosta parom predstavila celovit pristop k reševanju težav z uporabo različnih metod in orodij.

Psihoterapevtka bo izvajala individualne in partnerske seanse, osredotočene na čustveno in mentalno zdravje posameznikov in para.

Specialist za industrijo za odrasle bo svetoval o uporabi različnih spolnih pripomočkov, igračk, ter drugih tehnik za izboljšanje spolnega življenja. V svetovanje bo vključeval različne neo-tantrične tehnike ter pare vodil pri izvajanju masaž, ki pripomorejo k sprostitvi in povečanju spolnega užitka. Po želji bo parom predstavil različne spolne pripomočke in igračke, ter svetoval o njihovi pravilni uporabi za povečanje zadovoljstva na področju spolnosti.

Seanse bodo obogatene s skrbjo za dobro telesno počutje udeležencev, po želji bodo vključevale tudi svetovanje o različnih prehranskih dopolnilih, ki lahko izboljšajo spolno zdravje in vitalnost, ter individualiziran načrt prehrane, ki podpira zdravo spolno življenje. 

On-line svetovanje: seanse preko video klicev omogočajo parom svetovanje iz udobja njihovega doma.

Svetovanje v živo v sproščenem in intimnem prostoru terapevtske pisarne.

Cilj svetovanja je parom omogočiti izboljšanje intimnega in spolnega življenja  ter  jim pomagati do boljšega počutja skozi uporabo različnih metod in orodij, prilagojenih posameznikom.

Posamezno svetovanje traja 60 min.
Cena: 80 EUR

Naročanje: zavod.iswr@gmail.com