Spoštovani,

V Inštitutu za raziskovanje seksualnega dela smo prepoznali edinstvene potrebe in izzive, s katerimi se srečujejo delavci v industriji za odrasle. Zavedamo se, kako je skrb za telesno in duševno zdravje ključnega pomena za vse, ki delajo v tej industriji, in da pravilna prehrana ter nega telesa igrajo pomembno vlogo pri ohranjanju optimalnega zdravja in počutja.

Z veseljem vam predstavljamo našo novo kolekcijo naravnih prehranskih dopolnil in kozmetike, ki je posebej prilagojena naravi dela v industriji za odrasle. S sodelovanjem s podjetjem, ki združuje več kot 30-letno tradicijo, strokovnost in izkušnje na področju izdelave prehranskih dopolnil in ekološke kozmetike, ter v sodelovanju z največjim dobaviteljem kondomov vam bomo priskrbeli kvalitetne in cenovno najugodnejše produkte.

Poleg tega smo za vas pripravili pakete “MAGDALENA”, ki vključujejo vse, kar potrebujete za nemoteno, varno in kvalitetno delo – kondome, lubrikante, čistilne robčke in druga zaščitna sredstva. Vsi izdelki so cenovno ugodni, kvalitetni in varni. Registrirani seksualni delavci lahko uveljavljate nakup teh sredstev kot davčno olajšavo. V prihodnosti načrtujemo dodati še ostala neobhodno potrebna sredstva za delo, vse z namenom, da bi na trgu seksualnega dela ponudili celovite rešitve.

Naša ponudba vključuje različne pakete, prilagojene specifičnim potrebam seksualnih delavcev:

– Ureditev črevesja: Izdelki, ki spodbujajo zdravo črevesno floro in pomagajo pri vzpostavitvi ravnovesja v prebavnem sistemu.

– Relax: Izdelki namenjeni sprostitvi in umiritvi, ki pomagajo pri obvladovanju stresa in napetosti.

– Protibolečinski: Naravna dopolnila in kozmetika, ki lajšajo bolečine in neprijetnosti.

– Imunost: Izdelki, ki okrepijo imunski sistem in zaščitijo telo pred različnimi nevarnostmi.

– Hujšanje: Naravne rešitve, ki podpirajo proces hujšanja in spodbujajo zdravo telesno težo.

– Energija: Izdelki, ki dajejo dodatno energijo in pomagajo pri obvladovanju napornih dni.

– Detox: Naravne rešitve za razstrupljanje telesa in obnovo notranje energije.

Vsi izdelki v naši ponudbi so 100 % naravni, brez parabenov in ne vsebujejo sintetičnih konzervansov. So skladni s standardom GPM (General Manufacture Practice), strogimi normami Evropske unije in ne testiramo jih na živalih. Zagotavljamo, da uporabljamo samo najkakovostnejše naravne surovine.

Verjamemo, da bodo naši izdelki prispevali k boljšemu počutju in zdravju vseh, ki delajo v industriji za odrasle. Vabimo vas, da raziskujete našo ponudbo in najdete izdelke, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam.

Lep pozdrav,

Ekipa Inštituta za raziskovanje seksualnega dela.