Projekt Za Novo Kariero – Novo Upanje za Seksualne Delavce

V današnji družbi seksualno delo še vedno ostaja eno izmed najbolj stigmatiziranih poklicev, čeprav mnogi v njem vidijo edino možnost preživetja. A kaj ko si mnogi izmed seksualnih delavcev želijo spremembe, izhoda iz industrije za odrasle, nove priložnosti in nove kariere, ki bi jim omogočila drugačno prihodnost. Na Inštitutu za raziskovanje seksualnega dela smo prepoznali to potrebo in zato s ponosom predstavljamo projekt “Odskočna Deska – Projekt Za Novo Kariero”.

Zakaj “Odskočna Deska”?

Ker verjamemo, da vsak posameznik, ne glede na svojo preteklost ali izkušnje, zasluži priložnost za nov začetek. “Odskočna Deska” simbolizira priložnost za seksualne delavce, da z novim zagonom vstopijo v nove kariere, ki bolje ustrezajo njihovim željam, ambicijam in potrebam.

Kaj ponuja “Odskočna Deska”?

Projekt ne ponuja le možnosti za novo zaposlitev, ampak tudi usposabljanje, mentorstvo in podporo skozi celoten proces prehoda. Sodelujemo s številnimi podjetji in organizacijami, ki cenijo edinstven nabor veščin, ki jih prinesejo seksualni delavci. Ti posamezniki so mojstri komunikacije, empatije in nekonvencionalnih prodajnih tehnik. Njihove izkušnje in sposobnost prilagajanja so dragocene v mnogih sektorjih.

Povezovanje s podjetji

Eno izmed glavnih poslanstev projekta “Odskočna Deska” je povezovanje seksualnih delavcev s podjetji, ki iščejo edinstvene talente. Vabimo podjetja, da se pridružijo naši pobudi in ponudijo priložnosti tistim, ki želijo izstopiti iz industrije za odrasle. S tem ne le pokažemo družbeno odgovornost, ampak tudi obogatimo delovno silo s posamezniki, ki prinašajo sveže in nekonvencionalne pristope.

Zaključek

“Odskočna Deska” ni le priložnost za seksualne delavce, ampak tudi priložnost za družbo, da spremeni svoj pogled na to skupino in jih vidi kot posameznike z bogatim naborom veščin in izkušenj. Na Inštitutu za raziskovanje seksualnega dela smo zavezani k temu, da zagotovimo podporo, sredstva in priložnosti za tiste, ki si želijo spremembe. Verjamemo v moč preobrazbe, v možnost novega začetka in v potencial vsakega posameznika. Vabimo vas, da se pridružite našemu gibanju in postanete del zgodbe o uspehu in preobrazbi.

Za več informacij o projektu “Odskočna Deska” ali kako lahko podprete naše prizadevanje, nas kontaktirajte preko naše spletne strani ali se obrnite na info@iswr.org